Anchetatorii din judeţul Bihor au cerut sprijinul populaţiei pentru identificarea unui bărbat suspectat că, în luna martie a anului trecut, a agresat fizic un pensionar şi pe soţia acestuia, pe o stradă din Oradea. El este suspectat de lovire sau alte violenţe şi hărţuire. După publicarea fotografiei sale, bărbatul s-a prezentat la IPJ Bihor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bărbatul a cărui imagine a fost dată publicităţii a fost identificat.
 
Conform Poliţiei judeţene Bihor, el s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean după ce a aflat că este căutat de către autorităţile judiciare în urma incidentelor de anul trecut.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a făcut publică, marţi, fotografia unui bărbat suspectat că a lovit şi hărţuit un cuplu, pe o stradă din municipiul Oradea, în urma unui conflict spontan, anchetatorii cerând sprijinul populaţiei pentru identificarea acestuia.
 
Imaginea este făcută publică în urma dispoziţiei unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, în contextul în care bărbatul pe care procurorii încearcă să îl identifice este suspectat de lovire sau alte violenţe şi hărţuire.
 
”Bărbatul din imagine este bănuit că, la data de 27 martie 2022, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona Palatului Baroc din municipiul Oradea, în urma unei altercaţii spontane, l-ar fi lovit cu pumnul, la nivelul spatelui, pe un bărbat de 71 de ani, din Oradea, iar pe soţia acestuia, o orădeancă de 69 de ani, ar fi strâns-o de umăr, fără ca aceştia să necesite zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii. Totodată, bărbatul este bănuit că i-ar fi urmărit pe cei doi pe străzile adiacente străzii Şirul Canonicilor, până în zona Parcului Olosig, unde aceştia au urcat într-un taxi, părăsind zona. Fapta a fost reclamată la 15 mai 2022”, a precizat IPJ Bihor.
 
Surse din cadrul instituţiei au precizat că toate celelalte mijloace de identificare a suspectului au fost epuizate, motiv pentru care s-a recurs la publicarea fotografiei suspectului. Persoanele care pot furniza informaţii care să ducă la identificarea bărbatului bănuit de comiterea agresiunii sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.