Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, vineri seară, în judeţul Dâmboviţa, în urma unui accident produs pe DN 1A, la Dârza, în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme. Patru persoane, între care un copil, au fost transportate la spital. În total, în accident au fost implicate 20 de persoane. Planul Roşu a fost dezactivat. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit IPJ Dâmboviţa, pe DN 1A, la Crevedia a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un microbuz de transport persoane. 

”În urma impactului, 3 persoane, respectiv un pasager din microbuz, un pasager dintr-un autoturism şi o conducătoare auto, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alte trei persoane (pasageri din microbuz) au refuzat transportul la o unitate medicală”, arată Poliţia.
 
Microbuzul ar fi efectuat transportul de persoane pe ruta Crevedia-Ciocăneşti şi s-ar fi deplasat din direcţia Buftea către Crevedia. 
 
Circulaţia nu este afectată.
 
Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

UPDATE - Potrivit IGSU, în accident au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la faţa locului, 3 adulţi şi un minor au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 1A, în zona localităţii Dârza, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de transport persoane.

Ca urmare, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, având în vedere victimele multiple. 

Potrivit ISU Dâmvobiţa, patru persoane sunt evaluate medical, la locul accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri.

La intervenţie participă opt ambulanţe SMURD, dar şi echipaje de descarcerare, reprezentanţii ISU Dâmboviţa precizând că numărul poate fi suplimentat, dacă este cazul.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.