Autorităţile au activat, duminică, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Suceava, după un accident în care sunt implicate 11 persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma evaluarii cadrelor medicale, o victimă este inconştientă, iar celelalte 10 au diferite traumatisme. În momentul de faţă, primesc îngrijiri medicale şi sunt stabilizate, urmând a fi transportate la spital”, a mai transmis ISU Suceava. 

Sursa citată a precizat că unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani i se aplică manevre de resuscitare.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Suceava intervine, duminică, la un accident rutier produs pe raza comunei Drăguşeni.

”Sunt 11 persoane implicate, 9 adulţi şi doi minori. Pentru o optimă gestionare a situaţiei, la nivelul judetului Suceava s-a activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Suceva.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost alocate mai multe echipaje de pompieri, de descarcerare, dar şi echipaje medicale ale SMURD şi Saj.

A fost, de asemenea, solicitat elicopterul SMURD.

IPJ Suceava a precizat că accidntul a avut loc la ora 18:30, pe DN2 (E85).

”Din primele verificări s-a constatat faptul că şoferul unei autoutilitare în care se mai aflau 4 persoane şi care se deplasa din direcţia Fălticeni către Roman a pătruns pe contrasens unde a lovit succesiv două autoturisme care circulau în coloană din sens opus”, a transmis IPJ Suceava.

Sursa citată a preciat că, în urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a 2 bărbaţi (pasageri în autoutilitara care a pătruns pe contrasens), dar şi ranirea uşoară a celorlaţi 2 pasageri din autoutilitară şi a şoferului acesteia.

De asemenea, din celelalte două autoturisme implicate a rezultat rănirea uşoară a 4 adulţi şi 2 copii, fără probleme majore.

”Toţi şoferii urmează sa fie testaţi cu aparatul etilotest şi sa le fie prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai precizat IPJ Suceava.

La acest moment circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

Se desfăşoară cercetări petru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.