Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au activat, miercuri seară, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident cu victime multiple. Un microbuz s-a răsturnat, între localităţile Gratia şi Corbii Mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 19:57, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Corbii Mari s-a produs un accident rutier. În urma deplasării la faţa locului si din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, în timp ce ar fi condus un microbuz (8+1 locuri), pe drumul judeţean 701, în afara localităţii Corbii Mari, ar fi părăsit partea carosabilă, s-ar fi răsturnat şi izbit de un cap de pod”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Sursa itată a precizat că în microbuz se aflau 8 persoane de cetăţenie srilankeză.
 
”Până la aceast moment, din nefericire, o persoane a decedat, iar alte 7 sunt rănite. Din primele verificări, aceştia se deplasau din judeţul Teleorman către judeţul Ilfov. Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, a mai transmis sursa citată. 
 
ISU a precizat că una dintre persoanele răniite a refuzat transportul la spital. 

UPDATE: IPJ Dâmboviţa anunţă că accidentul s-a produs pe DJ 701, fiind implicat un microbuz (8+1 locuri) care s-a răsturnat într-un şanţ.

”În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. La acest moment,  traficul este blocat”, a transmis sursa citată. 
 
Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

UPDATE: ”Între localităţile Gratia şi Corbii Mari un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La locul intervenţiei au fost alocate 1 maşină de stingere, 6 ambulanţe SMURD, 1 echipaj de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Dâmboviţa. 

Sursa citată a precizat că în sprijin intervine şi ISU Teleorman cu mai multe autospeciale, fiind trimise şi ambulanţe de la Teleorman.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier în localitatea Corbii Mari, sat Vadu Stanchii. Până la acest moment avem informaţia ca sunt victime multiple”, a transmis, miercuri seară, ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.