Poliţiştii constănţeni fac joi percheziţii la locuinţa din Bucureşti a fostului patron OTV Dan Diaconescu, acesta fiind adus în cursul după-amiezei a Constanţa pentru audieri, printre acuzaţiile împotriva sa fiind şi aceea de act sexual cu minori. Diaconescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, el fiind încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Omul de televiziune Dan Diaconescu a ajuns la Constanţa, joi după amiază, pentru a fi audiat.
UPDATE - Surse apropiate anchetei au declarat că Diaconescu ar fi acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată.şi de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.
Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 - 2021, când fostul patron al OTV ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia, în Bucureşti şi în Constanţa, dar şi cu sora geamănă a acesteia.
Dan Diaconescu a fost ridicat deja de la locuinţa sa din Capitală.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut o percheziţie domiciliară, joi, la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ”într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit”.
Bărbatul urmează să fie adus la Constanţa pentru audieri. 
Surse judiciare au precizat că cel vizat este fostul om de televiziune Dan Diaconescu.
Fostul patron al OTV Dan Diaconescu - încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj - a fost pus în libertate în noiembrie 2017, după ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.