DNA anunţă, miercuri, că se fac şapte percheziţii în judeţul Iaşi, una fiind la o instituţie publică, într-un dosar care vizează fapte de corupţie săvârşite de funcţionari publici în exercitarea atribuţiilor. Instituţia vizată de descinderi este Vama Sculeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Surse judiciare au precizat că instituţia publică vizată în dosar este Vama Sculeni, poliţişti de frontieră fiind suspectaţi de comiterea faptelor. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Serviciul teritorial Iaşi, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise de către funcţionari publici în legătură exercitarea atribuţiilor de serviciu, în cursul anului 2023”, anunţă, miercuri, DNA.

Sursa citată a precizat că, ”urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii  în 7 locaţii situate pe raza judeţului Iaşi, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi.

     

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.