Pasagerii unui tren au fost evacuaţi, sâmbătă seară, după ce garnitura feroviară a agăţat crengile unui copac căzut peste firele de contact, la ieşirea din Ploieşti, oamenii îndreptându-se, pe jos, către oraş. Traficul feroviar pe ruta Ploieşti Sud -Urziceni este blocat, pentru ca echipele de intervenţie să poată repara avariile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova a constatat, în urma primelor verificări, că pe firul II al liniei ferate, în zona kilometrului feroviar 3 +800 de metri, un arbore s-a prăbuşit peste firul de contact, iar crengile căzute au fost acroşate de tren. Niciunul dintre cei 15 pasageri nu a fost rănit, cu toţii fiind evacuaţi din tren în condiţii de siguranţă, transmite Poliţia.
La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia feroviară este  în continuare oprită pe firul II Urziceni - Ploieşti Sud până la remedierea defecţiunii.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Ploieşti, către zona Dâmbu, unde un tren de călători care aparţine unui operator privat a agăţat cablurile de înaltă tensiune. Toţi cei 15 pasageri aflaţi în garnitura feroviară au evacuat trenul şi se deplasează pe jos către Ploieşti. 
„Începând cu ora 20.24 circulaţia este blocata pentru a se asigura intervenţia echipajelor. La locul evenimentului a fost mobilizata o autospeciala pentru deblocare”; informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.