Opt persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 25, în judeţul Galaţi. Între răniţi sunt şi trei copii mici. Traficul pe DN 25 a fost oprit timp de o oră şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Conform IPJ Galaţi, accidentul s-a produs în zona Tirighina.

Din verificările preliminare, precum şi după cercetarea de la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 26 de ani, din comuna Piscu, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Şendreni spre municipiul Galaţi, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de un alt autovehicul, care era condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un tânăr de 24 de ani, din judeţul Teleorman, şi care frânase inopinat întrucât în faţa sa se afla o suprafaţă decopertată în carosabil, rezultând un impact faţă-spate.

În urma impactului, primul autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a ciocnit cu un al treilea autovehicul, care era condus regulamentar dinspre municipiul Galaţi către localitatea Şendreni de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Galaţi.

Toate cele trei autovehicule au fost avariate, iar opt persoane au fost rănite, fiind vorba de şoferul de 52 de ani, o femeie de 55 de ani, un bărbat de 53 de ani, un tânăr de 23 de ani, o tânără de 18 ani, doi copii, în vârstă de 3 ani şi respectiv un an, toţi aceştia pasageri în cel de-al treilea autovehicul, precum şi un copil de 4 ani, pasager pe bancheta stânga spate a primului autoturism.

Toate persoanele rănite care s-au aflat în ultimul autovehicul au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Până la finalizarea activităţilor de cercetare, traficul rutier a fost oprit în totalitate pe ambele sensuri de mers, circa 1 oră şi 30 de minute.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 25, localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme”, anunţă, marţi, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că în urma impactului au rezultat 7 victime, care au fost transportate la spital.

”Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind ridicate”, mai anunţă sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.