O locomotivă care nu tracta vagoane a lovit remorca unui autotren, luni dimineaţă, între două staţii de cale ferată din zona municipiului Drobeta Turnu Severin. În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite, însă un tren de pasageri are întârzieri. Trenul şi-a reluat circulaţia la 7.39, urmând să ajungă la destinaţie cu o întârziere de 70 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Trenul R 9501 şi a reluat circulaţia la 7.39, urmând să ajungă la destinaţie cu o întârziere de 70 de minute.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de oficiali CFR Infrastructură, o locomotivă care circula izolată, a surprins şi lovit remorca unui tir care se afla în gabaritul liniei ferate. Accidentul a avut loc între Drobeta Turnu Severin Mărfuri şi Drobeta Turnu Severin Est, la kilometrul 358+200.
„Nu sunt victime omeneşti şi nici alte pagube la linii sau instalaţii. Până la retragerea remorcii tirului, trenul R 9501 staţionează temporar în Drobeta Turnu Severin Mărfuri”, menţionează CFR.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.