Poliţiştii din Judeţul Neamţ au făcut publice, sâmbătă dimineaţă, semnalmentele şi fotografia unei fete în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă în data de 28 martie, să păzească animalele pe câmp, şi nu a revenit. Joi seară, ea a fost văzută culegând flori la marginea unei păduri. Persoanele care o văd pe adolescentă sunt rugate să anunţe autorităţile. Fata a fost găsită într-o livadă, în apropierea locului în care fusese văzută ultima dată, joi seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Populaţia din patru comune ale judeţului Neamţ şi din două localităţi ale judeţului Iaşi a primit mesaj RO-ALERT cu privire la dispariţia fetei de 13 ani. Localnicii din Stăniţa, Bâra, Boghicea, Pânceşti,  Dagâţa şi Tansa sunt rugaţi să sune la 112 dacă au orice informaţie despre adolescenta dispărută de două zile. 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
Între timp, echipe de căutare formate din angajaţi ai structurilor Ministerului de Interne şi voluntari din s-au mobilizat şi verifică zonele în care fata s-ar putea afla.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit datelor furnizate de Poliţie fata în vârstă de 13 ani, dintr-o comună din judeţul Neamţ, a plecat de acasă joi. Sâmbătă, mama fetei a mers la Poliţie şi a cerut sprijin pentru găsirea ei. 
„La data de 30  martie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizaţi, prin apel 112,  de către o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, Bîrsan Luminiţa Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp şi nu a mai revenit până în prezent”; anunţă, sâmbătă, Poliţia judeţeană Neamţ. 
Conform poliţiştilor, ultima dată fata a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea.
Fata are 1,40 metri înălţime de greutate 40 de kilograme, ochi verzi, păr şaten. Ea purta pantaloni jeans de culoare albastru, geacă din fâş de culoare roşie, pantofi sport de culoare neagră. 
Orice persoană o vede sau deţine informaţii cu privire la aceasta este rugată să apeleze 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.