O persoană a murit şi 12 au fost rănite, trei fiind în stare foarte gravă, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autocamion, pe DN 13A, în localitatea Chibed, din judeţul Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Mureş: Accidentul cu 13 victime, provocat de şoferul camionului, care a lovit microbuzul de pe sensul opus / Traficul în zonă, deviat în continuare

 

 
UPDATE – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş anunţă că şoferul autobuzului a fost descarcerat, însă era mort în momentul în care a fost extras din maşină. Alte trei victime sunt în stare gravă, fiind declarate Cod roşu medical. Pentru una dintre acestea, o femeie, a fost chemat de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital.
 
Patru dintre răniţi sunt în stare mai bună, fiind declaraţi Cod galben medical, în timp ce alţi cinci nu au leziuni grave, precizează sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 13A, în localitatea Chibed, judeţul Mureş, s-a produs o coliziune frontală între un microbuz de transport persoane şi un autocamion”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului şoferul microbuzului a decedat, iar alte 6 persoane se află în investigaţii medicale.

La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.