Un bărbat de 37 de ani a fost atacat, marţi, de urs, la Sovata, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Mureş a anunţat că bărbatul a suferit multiple leziuni prin muşcare la piciorul stâng. 

”Victima a fost transportată în stare stabilă la UPU Târgu Mureş”, a precizat sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: În jurul orei 11:00, Poliţia staţiunii Sovata a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoana ar fi fost atacată de un urs. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că un bărbat, localnic de 37 de ani, ar fi fost muşcat de un urs, în zona unei stâne aflate pe strada Căpeţi, din Sovata”, a transmis, marţi, IPJ Mureş.

Sursa citată a precizat că persoana a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

”Au fost solicitate în sprijin echipaje de jandarmi, în vederea efectuării activităţilor şi cercetărilor specifice la faţa locului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.