Un microbuz în care se aflau 13 persoane a fost implicat, marţi seară, într-un accident rutier pe DN 7, în judeţul Dâmboviţa. 8 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Argeş. Traficul rutier a fost reluatm valorile fiind ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ​”Centrul Iinfotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, la kilometrul 83, în zona localităţii Valea Mare, judeţul Dâmboviţa, unde un microbuz de transport persoane s-a răsturnat lateral în afara părţii carosabile. În urma impactului au rezultat 8 victime, cu leziuni uşoare din investigaţiile de la faţa locului, care au fost transportate la spital. A fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie. Valorile de trafic sunt uşor ridicate în zonă”, a transmis Centrul Infotrafic. 

UPDATE: ”La faţa locului au fost evaluate medical 13 persoane, toate fiind conştiente şi cooperante. Opt dintre acestea au fost transportate la Spitalul Judeţean Argeş”, anunţă ISU Dâmboviţa. 

IGSU a precizat că traficul este în continuare blocat, dar Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat. 

UPDATE: ISU Argeş anunţă că, în urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, a fost semnalat un accident rutier în care un microbuz s-a răsturnat şi au rezultat victime multiple, la graniţa cu judeţul Dâmboviţa pe DN 7.

”Inspectoratul nostru a luat măsuri imediate pentru alertarea subunităţilor de intervenţie şi de relaţionare cu forţele de intervenţie din judeţul Dâmboviţa. Totodată, a fost activat si Planul Roşu de Intervenţie, fiind alertate şi instituţiile cu rol de intervenţie în situaţii de urgenţă ale judeţului Argeş pentru a asigura o acţiune promptă şi operativă. La faţa locului au ajuns trei echipaje cu o autospecială de intervenţie şi două ambulanţe SMURD de prim ajutor calificat alături de colegii de la ISU Dâmboviţa şi SAJ Argeş şi Dâmboviţa”, a transmis ISU Argeş. 

Potrivit sursei citate, până în acest moment, au fost evaluate 13 persoane conştiente şi neîncarcerate, toate preluate de către echipajele medicale prezente la eveniment.

”Pentru opt dintre acestea se efectuează transportul la spital spital, iar celelalte 4 sunt monitorizate la locul evenimentului”, a mai transmis ISU Argeş. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: IPJ Dâmboviţa a fost sesizat, marţi seară, că, pe DN 7, la Feţeni, un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în şanţ.

​”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7, un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat lateral în afara părţii carosabile, în urma unei defecţiuni asupra unei anvelope. În urma impactului 8 persoane ar fi suferit leziuni la prima vedere, însă sunt în evaluare medicală toţi pasagerii. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenţia echipajelor de specialitate”, anunţă Centrul Infotrafic. 

ISU Dâmboviţa intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi 4 echipaje SAJ.

”Concomitent sunt asigurate şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Până în acest moment 8 persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, a transmis ISU Dâmboviţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.