Un jaf armat a avut loc, duminică dimineaţă, la o sală de jocuri din centrul Piteştiului. Doi bărbaţi mascaţi au ameninţat cu arma angajaţii şi au reuşit să fugă cu 40.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Din cercetările efectuate până la acest moment de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti şi cei ai Secţiei 2 Poliţie s-a stabilit că, în această dimineaţă, două persoane, având feţele acoperite, au pătruns în incinta sălii de jocuri, au agresat personalul de pază şi o angajată a sălii de jocuri şi au sustras o sumă de bani, a precizat ISU Argeş. 
 
Persoanele agresate nu au fost rănite grav. Acestea au primit îngrijiri medicale însă au refuzat transportul la spital.
 
La această oră se desfăşoară cercetări pentru identificarea autorilor.

„În această dimineaţă, poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi cu privire la savârşirea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Piteşti. Două persoane mascate au ameninţat paznicul şi vânzătoarea, reuşind să sustragă încasările de noaptea trecută, circa 40.000 de lei”, a declarat anterior Florin Popa de la IPJ Argeş.

Directorul de la Ambulanţa Argeş, Marian Hiru, a declarat că un angajat al sălii de jocuri de noroc a suferit un atac de panică, iar altul o contuzie, pentru care s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.

Iniţial, poliţştii au fost primit un apel la 112 puţin după ora 6,  iar apelantul a spus că se aud zgomote în interiorul sălii de jocuri şi şi că cel mai probabil este vorba despre o stare conflictuală, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Echipajul ajuns la faţa locului a constatat însă că sala fusese jefuită. 
 
Autorii jafului sunt doi bărbaţi care erau mascaţi şi înarmaţi. Cei doi aveau asupra lor un pistol şi un topor, iar unul dintre ei purta o mască de Moş Crăciun. Deşi sala de jocuri are angajat un agent de pază, acesta nu a putut interveni, având în vedere că unul dintre atacatori avea pistol.
 
Imediat după jaf, cei doi au părăsit pe jos sala de jocuri. 
 
IPJ Argeş face cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează comiterea infracţiunii de tâlhărie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.