Circulaţia pe drumul naţional 1, pe şoseaua de centură a staţiunii Sinaia, este blocată, joi după amiază, după ce drumul a fost inundat. Traficul rutier a fost deviat prin centrul oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Traficul pe DN1 în zona Gării Sinaia a fost reluat.
ŞTIREA INIŢIALĂ - .„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 15.00 poliţiştii rutieri în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au constatat faptul că pe DN1 la km. 123+300 în zona gării Sinaia, pe partea carosabilă s-au depus aluviuni şi apă de natură a nu se putea circula în condiţii de siguranţă. În acest sens poliţiştii rutieri au deviat traficul rutier pe zona centrală a oraşului Sinaia”, informează Poliţia judeţului Prahova. 
Ploaia torenţială a provocat inundaţii şi în alte zone ale staţiunii. Strada Cumpătu a fost de asemenea inundată, iar la faţa locului a fost solicitată intervenţia pompierilor. Aceştia au constatat că reţeaua de canalizare a reuşit să preia întreaga cantitate de apă şi nu au mai pus în funcţiune motopompele.
Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit şi pentru evacuarea apei din subsolul unui depozit care aparţine unui operator economic din Sinaia.
Joi după amiază, în mai multe zone din judeţul Prahova plouă torenţial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.