Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov intervin, sâmbătă seară, în centrul istoric al municipiului Bucureşti, după ce s-a constatat că din acoperişul unui imobil se degajă fum. Primele date arată că nu sunt persoane rănite. Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că a fost limitat accesul persoanelor civile în zona de intervenţie. Suprafaţa afectată de incendiu la nivelul podului şi acoperişului este de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 UPDATE 2 – ISU anunţă că suprafaţa afectată de incendiu la nivelul podului şi acoperişului este de aproximativ 300 de metri pătraţi.
 
Podul nu este compartimentat, iar in interior sunt depozitate materiale din lemn, mase plastice. La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat iar intervenţia este în desfăşurare.
 
UPDATE – Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că a fost limitat accesul persoanelor civile în zona de intervenţie.
 
Accesul autospecialelor ISU la clădirea care are parter, etaj şi pod se realizează cu dificultate din Splaiul Independentei prin strada Şelari. 
 
Pompierii acţionează atât din interior pentru stingere, cât şi din exterior pentru decopertarea învelitorii acoperişului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Echipajele ISU intervin pe strada Şelari, unde din acoperişul unei case iese fum. ”Se realizează accesul în clădire pentru căutarea şi evacuarea persoanelor, respectiv pentru identificarea focarului”; transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului intervin cinci autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare, o autoscară.

Primele date de la faţa locului indică faptul că nu sunt persoane rănite.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.