O intervenţie dificilă a pompierilor prahoveni are loc duminică amiază, în zona de nord a judeţului Prahova, unde un incendiu de pădure a cuprins o suprafaţă de aproximativ un hectar. Acţiunea este îngreunată din cauza faptului că autospecialele nu pot ajunge până la locul incendiului, salvatorii fiind nevoiţi să se deplaseze pe jos aproximativ un kilometru. Potrivit autorităţilor, incendiul s-a extins pe o suprafaţă e aproximativ şase hectare. Salvatorii au ajuns la locul focarelor şi acţionează pentru lichidarea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Pompierii anunţă că incendiul, care a izbucnit în zona Plaiul Orjogoaia, s-a extins pe o suprafaţă e aproximativ şase hectare. Salvatorii au ajuns la locul focarelor şi acţionează pentru lichidarea incendiului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul, care se manifestă la o pădure de foioase şi de răşinoase, a izbucnit în zona comunei Valea Doftanei. Primele date de la faţa locului arară că focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ un hectar.
La faţa locului intervin 11 pompieri militari, sprijiniţi de personalul din cadrul Ocolului Silvic, dar şi de aproximativ 40 de voluntari de la Serviciul local pentru Situaţii de Urgenţă. 
Autospecialele de stingere au putut înainta la o distanţă de aproximativ un kilometru faţă de locul focarului, iar de acolo cei care intervin se deplasează pe jos.
La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia este în desfăşurare.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.