Salvamontiştii din Sibiu intervin, miercuri după-amiază, pentru a recupera cinci turişti care au rămas blocaţi cu telecabina în zona Bâlea Lac. Turiştii au fost coborâţi cu ajutorul sistemelor de salvare de către personalul operativ al telecabinei, după care vor fi preluaţi de salvamontişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Şeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu, a declarat, la Digi 24, că toţi turiştii au fost coborâţi din telecabină, între ei aflându-se şi un copil în vârstă de aproximativ patru ani.
 
Aceştia nu au afecţiuni medicale şi se pot deplasa fără probleme.

Potrivit primelor informaţii, telecabina ar fi avut o defecţiune tehnică.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Salvamont Sibiu au anunţat că au fost solicitaţi să intervină pentru preluarea a cinci turişti care au rămas blocaţi în telecabina de la Bâlea Lac.

”Din primele informaţii telecabina s-a oprit la pilonul 2 deasupra Cascadei de pe valea Bâlii. Salvamontiştii vor prelua cei 5 turişti după ce aceştia vor fi lansaţi cu ajutorul sistemelor de salvare de către personalul operativ al telecabinei. Momentan persoanele blocate nu au nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis salvamontiştii.
 
Salvamontiştii îi vor însoţi pe turişti până la Bâlea Cascadă, unde aceştia şi-au lăsat maşinile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.