Salvamontiştii din Neamţ intervin duminică în cazul unui grup de 24 de copii care au rămas blocaţi în zona cascadei Duruitoarea. Şeful Salvamont Neamţ a precizat că acţiunea este aproape finalizată, că nu sunt cazuri de accident şi că grupul este însoţit la coborârea spre staţiunea Durău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Raul Papalicef, şef Salvamont Neamţ, a declarat la TVR că pe munte a fost o săptămână cu vreme de iarnă, iar copiii au rămas blocaţi între cascada Duruitoarea şi staţiunea Durău, într-o zonă în care un torent a intersectat o potecă, iar copiii nu au putut traversa zona afectată.

„Echipa de intervenţie este acolo, acţiunea este aproape finalizată, nu sunt cazuri de accident, facem doar transferul pe celălalt versant şi asistăm coborârea grupului În siguranţă spre staţiunea Durău”  a spus şeful salvamont Neamţ.

- "Acţiune în derulare a salvamontiştilor din Neamţ solicitaţi să intervină pentru sprijinirea unui grup de 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea", anunţă salvamontiştii.

Traseul est afectat şi blocat de  torentele de apă  formate după ploile puternice de duminică noapte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.