Salvamontiştii de pe Valea Prahovei intervin, duminică seară, pentru recuperarea unui schior care a suferit un accident, în zona Valea Morarului din Masivul Bucegi. Primele date arată că bărbatul are o dublă fractură în zona gambei. Salvamontiştii din Buşteni au ajuns la schior, constatând că acesta s-a rănit în timp ce schia într-o zonă extrem de dificilă şi nemarcată. El va fi coborât în zona Gura Diham, acţiunea anunţându-se a fi una dificilă, care va dura câteva ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit salvamontiştilor, schiorul care s-a accidentat în zona Valea Morarului este un bărbat de 47 de ani din Capitală.
 
El a căzut în timp ce se afla pe o vale nemarcată, unde se face schi extrem, care coboară de la Vârful Omu.
 
El va fi coborât în zona cabanei Gura Diham, la câţiva kilometri de centrul staţiunii Buşteni. Acţiunea se anunţă a dura aproximativ patru – cinci ore şi va fi una extrem de dificilă, în condiţiile în care bărbatul nu se poate deplasa, el urmând a fi coborât pe o targă.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform oficialilor Salvamont Prahova, salvatorii montani intervin în Valea Morarului, pentru recuperarea unui schior care s-a accidentat.
 
Primele date arată că există suspiciunea că acesta ar fi suferit fracturi de tibie şi peroneu. 
 
Intervenţia este una dificilă, în condiţiile în care pe munte vântul suflă cu putere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.