Mai multe persoane aflate miercuri după amiază în unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cluj Napoca au constatat că nu mai pot ieşi din parcare după ce aceasta a fost inundată în urma unei ploi torenţiale. Pompierii au intervenit şi au evacuat zece persoane blocate în patru autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Cluj anunţă că 32 de persoane rămase blocate în urma ploii torenţiale în parcarea mall-ului Vivo au fost evacuate cu ajutorul pompierilor. Este vorba despre 26 de adulţi şi şase copii, aflaţi în opt autoturisme care nu au mai putut înainta din cauza apei adunate pe carosabil. 
Ploaia torenţială care a afectat municipiul Cluj Napoca şi localităţile Floreşti şi Baciu, limitrofe acestuia, a provocat inundaţii şi în alte zone. Astfel, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din şapte subsoluri, garaje sau curţi dar din dintr-un showroom al unui agent economic.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Salvatorii de la Detaşamentul 2 de pompieri Cluj au intervenit, miercuri după amiază, în parcarea mall-ului Vivo din Cluj Napoca unde mai multe persoane au rămas blocate cu autoturismele în parcarea centrului comercial, inundată în urma unei ploi torenţiale.
„Colegii au ajuns la faţa locului, sunt patru maşini blocate în apă, au fost evacuate 10 persoane conştiente, cooperante”, informează reprezentanţii ISU Cluj. 
Aceştia au precizat pentru News.ro că, la ora transmiterii acestei ştiri, se lucrează pentru dirijarea circulaţiei, în aşa fel încât autoturismele aflate în parcarea centrului comercial să poată evacua zona.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.