Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri seara, într-un bloc din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se 11 echipaje de pompieri şi SMURD. 13 persoane au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: În urma incendiului au fost evacuate 13 persoane, printre care şi trei copii. Nicio persoană nu a avut nevoie să fie transportată la spital.
 
Reprezentanţii ISU Dobrogea au precizat că incendiul s-a manifestat la boxele amenajate la subsolul blocului.
 
Pompierii au reuşit să stingă focul, dar se află încă la locul evenimentului şi scot fumul, iar apoi vor stabili ce a ars şi care a fost cauza incendiului.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost anunţat, miercuri seară,  că este fum pe casa scării la un bloc de pe strada Granatului din municipiul Constanţa. 
 
La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean Constanţa. 
 
La momentul sosirii la faţa locului echipele de intervenţie au constatat că la blocul respectiv este foarte mult fum.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.