Douăzeci de maşini de stingere şi cinci autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov s-au deplasat, vineri, în localitatea Chiajna unde se manifesta un incendiu violent la mansarda a două blocuri învecinate. Arderea se manifesta generalizat, iar intervenţia a fost dificilă întrucât în zonă nu există hidranţi. Incendiul a fost localizat după aproximativ două ore, o singură persoană, o femeie de 23 de ani care a acuzat expunere la fum, necesitând îngrijiri medicale. Dat fiind că femeia era însărcinată, aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, vineri, că intervine cu douăzeci de autospecuale de stingere şi cinci autoscări la un incendiu violent care se manifestă în localitatea Chiajna.
 
 
”Arde cu flacără puternică mansarda a două blocuri lipite”, au transmis reprezentanţşii ISU Bucureşti-Ilfov.
 
 
Potrivit acestora, blocurile au trei etaje şi mansardă, fiind realizat dispozitiv pentru stingere şi protecţia altui bloc învecinat. 
 
Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au mai precizat că arderea este generalizată şi s-a propagat de la mansardă la etajul al treilea. 
 
”Se constituie echipe de căutare-salvare pentru căutare persoane surprinse. în vecinĂtate este un alt bloc la doar 10 metri distanţă şi case la 2-3 metri”, au mai transmis oficialii ISU. 
 
 
Deocamdată, nu se cunoaşte numărul de persoane care se aflau în cele trei imobile în momentul izbucnirii incendiului. În cele trei blocuri sunt câteva sute de apartamente, intervenţia anunţându-se de durată. 
 
Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că în zonă nu sunt hidranţi, intervenţia fiind, astfel, îngreunată.
 
”Din cauza lipsei de apă, intervenţia decurge cu dificultate, nu sunt resurse de alimentare cu apă. Se va încerca alimentarea din Lacul Morii”, au mai transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.
 
La locul intervenţiei s-au mai trimis maşini de intervenţie. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.