Un incendiu pe aproximativ 30 de hectare de mirişte a izbucnit, joi, la marginea oraşului Timişoara, fiind mai multe focare. Pompierii au intervenit mai multe ore cu mai multe autospeciale, flăcările fiind stinse după ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Incendiul a fost lichidat, ultimele două autospeciale se retrag la baza. În urma cercetărilor de la locul incendiului, a fost stabilită cauza probabilă: foc deschis în spaţii deschise”, a transmis ISU Timiş. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În jurul orei 11:38 am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în zona Ronaţ din Timişoara (Str. Nicolae Titulescu). La faţa locului intervin 4 autospeciale de stingere şi 10 pompieri din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara, 2 autospeciale de stingere cu 5 pompieri din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara. De asemenea, la incendiu intervin voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz şi SVSU Sânmihaiul Român”, transmite ISU Timiş.
 
Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare de vegetaţie, cu focare distincte. 
 
Pompierii lucrează pentru localizarea şi stingerea incendiului.
 
Nu se cunoaşte exact de la ce a pornit focul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.