Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un tren de călători cu două vagoane care circula pe ruta- Arad-Oradea, în judeţul Bihor. Cei aproximativ 20 de pasageri au ieşit singuri din vagoane, fără a exista persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Sorin Grindeanu, după ce un incendiu a izbucnit la un tren de călători din Bihor: De peste 25 de ani in Romania nu s-a cumparat nicio garnitura

 

UPDATE - ”Pompierii au localizat şi lichidat incendiul, care se manifesta deosebit de violent la nivelul întregului tren, în jurul orei 07.20, după care au acţionat în continuare la faţa locului, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, la ora 10.00 un echipaj de pompieri aflându-se încă la locul intervenţiei. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect”, a transmis ISU Bihor.

 
”În această dimineaţă, pompierii militari orădeni au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren de călători cu două vagoane, care se deplasa pe ruta Arad-Oradea. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25, la faţa locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autospeciale tip ABROLL, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toţi pasagerii (aproximativ 20), autoevacuându-se în siguranţă, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren”, a transmis, vineri, ISU Bihor.
 
 
Echipajele de pompieri au localizat şi lichidat incendiul în jurul orei 7.20, iar în prezent acţionează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.
 
”Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a precizat sursa citată.
 
Trenul se află între localităţile Livada de Bihor şi Oradea.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.