Un puternic incendiu s-a produs, joi dimineaţă, la o vopsitorie din municipiul Constanţa, focul cuprinzând două încăperi cu câte un cuptor şi câte un autoturism. Un bărbat de 64 de ani a fost rănit, suferind arsuri la mâini. Incendiul a fost stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii au reuşit stingerea incendiului. Au ars un garaj, vopsitoria în proporţie de 70% şi un autoturism, suprafaţa afectată fiind de 80 de metri pătraţi.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, joi dimineaţa, că s-a produs un incendiu la o vopsitorie auto de pe strada Baba Novac din municipiul Constanţa. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. 
 
Echipele de intervenţie ajunse acolo au descoperit că ard două încăperi cu câte un cuptor şi câte un autoturism. 
 
“În urma primelor măsurători efectuate de echipajul CBRN nu s-au detectat gaze sau valori depăşite care să pună în pericol echipajele de intervenţie sau populaţia din împrejurimi”, au afirmat pompierii. 
 
În urma incendiului, un bărbat de 64 de ani a fost rănit, suferind arsuri la mâini.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.