Pompierii din Vaslui intervin, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă din cartierul Gura Bustei din municipiul Vaslui. Două persoane au fost evacuate, una fiind intoxicată cu monoxid de carbon. Proprietara imobilului a fost găsită decedată, cu arsuri profunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Acum două minute, proprietara locuinţei a fost găsită decedată în podul casei. Victima, în vârstă de 65 ani, prezentă arsuri profunde”, a mai transmis ISU Vaslui. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Incendiu izbucnit la o locuinţă din cartierul Gura Bustei, din municipiul Vaslui. Arde o locuinţă parter şi acoperiş. În acoperiş au fost făcute nişte compartimentări. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi. Există posibilitatea ca la nivelul acoperişului să fi fost surprinsă o persoană în vârstă de 65 ani”, a transmis, vineri seară, ISU Vaslui.  

Sursa citată a precizat că au fost evacuate două persoane, dintre care o femeie aflată în imposibilitate de a se mişca.  

”Persoana în cauză a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui,  aceasta fiind diagnosticată cu intoxicaţie cu monoxid de carbon”, au mai precizat pompierii.  

Aceştia intervin cu mai multe autospeciale pentru lichidarea incediului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.