Un puternic incendiu a izbucni, joi seară, la o hală din zona Piaţa Veche din municipiul Craiova, la faţa locului deplasându-se cinci autospeciale. Focul a afectat o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, dar nu există persoane rănite. Incendiul a fost stins după o oră şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 23.48 - Incendiul de la hala din zona Piaţa Veche din Craiova, stins după o oră şi jumătate

Incendiul de la hala din zona Piaţa Veche din Craiova a fost stins după o oră şi jumătate, pompierii urmând să afle care a fost cauza apariţiei focului. De asemenea, va fi stabilită şi valoarea pagubelor produse în urma evenimentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au reuşit să stingă focul de la hala din zona Piaţa Veche din Craiova. Intervenţia a durat aproximativ o oră şi jumătate.

Cauza izbucnirii incendiului nu este cunoscută, urmând să fie stabilită de către specialişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, la un incendiu izbucnit la o hală din zona Piaţa Veche a municipiului Craiova, la faţa locului deplasându-se cinci autospeciale cu apă şi spumă.

Echipele de intervenţie ajunse la locul incendiului au constatat că este afectată o suprafaţă de 800 de metri pătraţi de acoperiş şi cinci standuri din hala respectivă. Deocamdată, nu există informaţii despre persoane rănite.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.