Un incendiu a izbucnit, marţi seară, în podul clădirii în care funcţionează Consiliul Judeţean Caraş-Severin, dar şi Prefectura, pompierii fiind chemaţi să stingă focul. În sprijinul pompierilor din Caraş-Severin au fost trimise două autoscări şi două autospeciale de stingere de la ISU Timiş. După aproximativ o oră şi jumătate, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să stingă focul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul care a cuprins podul clădirii în care funcţionează Consiliul Judeţean şi Prefectura Caraş-Severin, aflată în centrul municipiului Reşiţa, a fost stins de pompieri, marţi seară. Potrivit primelor date, nu există victime.

Pompierii de la Detaşamentul din Reşiţa au intervenit pentru stingerea incendiului pornit la podul clădirii care adăposteşte Prefectura şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin, aflată în centrul Reşiţei, cu 5 maşini de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au fost solicitaţi colegii lor din Timiş care s-au deplasat cu 2 autospeciale de intervenţie la înălţimi - o autoplatformă de 72 metri şi o autoscară de 42 metri - şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de 9.000 de litri, respectiv 7.000 de litri, cu echipajele aferente.

”Până la acest moment, informaţiile indică faptul că nu ar exista persoane surprinse”, a transmis ISU Caraş-Severin.

După aproximativ o oră şi jumătate, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să stingă focul.

”Cu eforturi susţinute, pompierii au reuşit stingerea incendiului. Preventiv, la fata locului va rămâne un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.

 
UPDATE - Reprezentanţii ISU Caraş-Severin au transmis că la incendiu pompierii cărăşeni acţioneaza cu 5 maşini de stingere şi o autoscara. Pentru localizarea şi stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor u fost trimise alte două autoscari şi 2 maşini de stingere de la ISU Timiş. 

”Până la acest moment, informaţiile indică faptul că nu ar exista persoane surprinse”, a arătat sursa citată.

Clădirea unde a izbucnit incendiul este înaltă şi adăposteşte Consiliul Judeţean şi Prefectura Caraş-Severin.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, focul a cuprins podul clădirii Consiliului Judeţean. 
 
 
Pompierii de la Detaşamentul Reşiţa intervin pentru stingerea incendiului.

După ce focul va fi stins, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.