Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-un apartament de la etajul al şaselea al unui bloc din Sectorul 2 din Bucureşti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Casa scării este inundată de fum. Douăzeci de locatari au ieşit singuri din imobil, alţi zece fiind evacuaţi. Cinci persoane au fost transportate la spital. Incendiul a fost stins de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că incendiul a fost lichidat.
 
UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, 20 de persoane s-au autoevacuat, 10 persoane au fost evacuate de către echipele de intervenţie. 
 
Zece persoane au fost asistate medical la faţa locului, 5 persoane fiind transportate la spital.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul s-a produs la un apartament dintr-un imobil situat pe Şoseaua Pantelimon, Sectorul 2.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
”Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, la un apartament de la etajul 6. Casa scării este inundată cu fum, se lucrează la evacuarea locatarilor. Până în acest moment, au fost evacuate 20 de persoane, 3 persoane sunt asistate medical la faţa locului. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Acolo intervin 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenţie şi salvarea de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi 4 ambulanţe SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.