Procurorii din Ilfov au preluat ancheta în cazul bărbatului găsit căzut pe stradă şi plin de sânge, în oraşul Bragadiru, după ce victima a murit la spital. Un bărbat s-a predat şi a afirmat că el este autorul crimei, explicând că l-a înjunghiat pe bărbatul găsit pe stradă pentru că avea neînţelegeri mai vechi cu acesta şi că victima obişnuia să îl şicaneze. Agresorul este acuzat de omor, a fost reţinut, iar magistraţii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Instanţa de judecată a emis, luni după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului suspectat că este autorul infracţiunii pentru omor, anunţă Poliţia Judeţeană Ilfov.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Bărbatul găsit căzut şi cu sânge pe haine, duminică seară, pe o stradă din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, a murit la spital. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, care au deschis un dosar pentru omor. 
 
Un bărbat de 34 de ani sa predat la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti, spunând că el este autorul crimei. De acolo a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov.
 
Reprezentanţi a Parchetului au declarat, luni, pentru News.ro că agresorul a explicat că avea neînţelegeri mai vechi cu victimă şi că aceasta obişnuia să îl şicaneze şi să îl înjure, iar pe acest fond la înjunghiat pe bărbat, foloseşte un briceag cu lama mare. . Incidentele au avut loc în faţa unui local din Bragadiru. 
 
Agresorul a fost reţinut, iar luni va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.