Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineaţă la o clădire administrativă în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, focul cuprinzând mansarda, pe o suprafaţă de aproximativ 1500 de metri pătraţi. IPJ Ilfov a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă. Incendiul a fost stins în jurul prânzului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în jurul orei 11:54 incendiul a fost lichidat.
 
UPDATE - Potrivit IPJ Ilfov, instituţia a fost sesizată, în jurul orei 2:00, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în comuna Cornetu, la nivelul acoperişului unei instituţii.
 
Acolo s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, cât şi pompierii ISUBIF, care, la acest moment, acţionează pentru stingerea incendiului.
 
”În cauză, a fost deschis dosar de urmările penală, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de distrugere din culpă”, a arătat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov.. Incendiul se manifestă la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp”, anunţă reprezentanţii ISU.
 
 
La intervenţie participă 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, 1 autospecială de descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD.
 
Nu s-au înregistrat victime.
La ora transmiterii ştirii, incendiul a fost localizat, în continuare lucrându-se la decopertare şi lichidare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.