Un copil a fost transportat la spital după ce a fost muşcat de un câine, pe o stradă din comuna Gruiu, judeţul Ilfov. Poliţiştii din Snagov fac cercetări în acest caz şi au stabilit că, de fapt, animalul are stăpân, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani. Copilul s-ar fi jucat cu acel câine atunci când a avut loc incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii Staţiunii Snagov au stabilit faptul că respectivul câine are stăpân. Acesta a fost identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani. De asemenea, a fost identificat câinele respectiv, acesta se află în curtea proprietarului”, a transmis IPJ Ilfov.
 
Din verificări a rezultat că, la momentul incidentului, victima s-a jucat cu acel câine, iar la un momentdat a fost muşcată de acesta. 
 
Victima a fost externată, a precizat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a anunţat, marţi, că incidentul a fost sesizat de o femeie, luni seară. Ea i-a anunţat pe poliţiştii Staţiunii Snagov că, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii, un copil a fost muşcat de un câine maidanez (fără stapân).
 
Poliţiştii din Snagov au ajuns acolo, sesizând totodată autorităţile locale din Gruiu, pentru a interveni în zonă.
 
De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical care a transportat victima la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
Poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă acel câine are vreun deţinător, până la acest moment stabilindu-se că acesta este fără stapân.
 
Poliţiştii Staţiuni Snagov au deschis un dosar penal pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.