Acţiunea polişţiştilor continuă, vineri, în cazul bărbatului din Chiajna, judeţul Ilfov, care s-a baricadat în locuinţă cu copilul său de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o. El a ameninţat că aruncă în aer apartamentul cu o butelie. Negocierile continuă de mai bine de 24 de ore. Reprezentanţii Poliţiei Române au precizat precizează că bărbatul are grijă de fetiţă, nu a fost agresiv cu ea şi a cerut mâncare pentru aceasta, hrana fiindu-i dusă de negociatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Situaţia de criză durează de aproximativ 24 de ore, nefiind anunţată nicio evoluţie în ceea ce priveşte găsirea unei soluţii.

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat, vineri, că bărbatul a avut grijă de fetiţă, iar aceasta nu este rănită.

”Bărbatul a avut grijă de minoră, minora nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta. De asemenea, negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară, au comunicat permanent, în mod direct, cu bărbatul care până la această oră nu are revendicări. Ceea ce este important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, nu a suferit minora leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment şi, de asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care i-a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române, i-a fost oferită. Ceea ce doresc să subliniez este că Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveniment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă”, a afirmat el.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul are loc în Chiajna, din cursul după-amiezii de joi.

Poliţiştii din Ilfov au fost anunţat de o femeie că a fost agresată fizic de soţul său şi alungată din locuinţă, după care bărbatul s-a baricadat în casă împreună cu copilul de cinci ani.

Bărbatul a ameninţat că aruncă în aer apartamentul cu o butelie, dar nu a făcut solicitări.

Acţiunea Poliţiei continuă, acolo fiiind poliţişti din Ilfov, luptători SIAS-IGPR, precum şi echipaje din cadrul ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.