Două camioane s-au ciocnit, miercuri, la Leţcani, în judeţul Iaşi, un microbuz cu 14 pasageri fiind acroşat în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că şoferul TIR-ului, în vârstă de 62 de ani, şi un pasager de 50 de ani din microbuz au fost aduşi la UPU de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

”Şoferul TIR-ului a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conştienţă. Are multiple plăgi la nivelul capului. De asemenea, a suferit un traumatism de membru superior şi un traumatism de bazin. Este stabil. Pasagerul din microbuz este conştient. El are o contuzie toraco-abdominală. Sperăm să nu aibă nevoie de intervenţie chirurgicală”, a precizat medicul Diana Cimpoeşu.

UPDATE: ”Astăzi, 01 martie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN 28, pe raza localităţii Leţcani, soldat cu victime omeneşti, în care au fost implicate un tir, un microbuz şi un camion”, a transmis, miercuri, IPJ Iaşi.

Sursa citată a precizat că, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului tirului şi a unui pasager din microbuz.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier produs în localitatea Leţcani, între două autocamioane, în urma căruia a fost acroşat un microbuz,”, a anunţat, miercuri, ISU Iaşi.

Sursa citată a precizat că  în microbuz se aflau 14 persoane care s-au evacuat, nefiind persoane încarcerate.

La locul evenimentului rutier acţionează mai multe echipaje care evaluează toate persoane implicate şi încearcă să stabilească împrejurările producerii accidentului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.