Un bărbat a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea unei bombe în centrul municipiului Hunedoara. Imediat la locul indicat au fost mobilizate forţe de ordine care au izolat zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma apelui telefonic prin care o persoană necunoscută anunţa amplasarea unei bombe într-o  autoutilitară aflată în proximitatea Casei de Cultură  din municipiul Hunedoara, echipa de pirotehnişti împreună cu celelalte  echipe de cercetare aflate la faţa locului au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica persoana care a sunat la 112. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În  data  de 26 mai 2022, în  jurul orei  21:15, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată  prin apel direct de către  o  persoană  de sex masculin care nu a dorit să-şi  decline identitatea, cu privire la faptul că, în  zona fântânii  arteziene amplasată  în faţa  Casei de Cultură  din municipiul Hunedoara,  urmează  să  explodeze  o bombă”, transmite IPJ Hunedoara.
 
Ulterior, bărbatul a revenit cu un telefon şi a anunţat că bomba s-ar afla într-o autoutilitară. 
 
”Ulterior aceeaşi  persoană  neidentificată, a revenit  cu un alt apel telefonic  prin care anunţa  că,  bomba se află  într-o autoutilitară  parcată  în  proximitatea  Casei de Cultură”, transmite IPJ Hunedoara. 
 
Poliţiştii  au izolat zona şi în prezent la faţa locului se află echipa de pirotehnişti din cadrul SRI, care verifică  autoutilitara indicată de apelant  echipajele ISU, reprezentanţi ai distribuitorilor  de gaze naturale şi  energie electrică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.