Trei persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier care s-a produs pe DN 13 A, în judeţul Harghita, şi în care au fost implicate două autoturisme. Una dintre victime a fost resuscitată la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele cercetări efectuate de către membrii echipei de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 33 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Miercurea-Ciuc spre Vlăhiţa, din cauze şi în împrejurări ce vor fi stabilite la finalizarea cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Miercurea-Ciuc care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, a transmis IPJ Harghita. 

Sursa citată a precizat că şoferul din judeţul Mureş şi doi bărbaţi, de 40 şi 64 de ani, pasageri în autoturismul condus de harghitean, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

”Din cauza stării de sănătate, conducătorul  auto din judeţul Mureş nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest urmând a-i fi recoltate probe bilogice. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii evenimentului urmând a fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă”, au mai precizat poliţiştii. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Harghita a intervenit, marţi, la un accident rutier pe DN 13 A, între localitatea Vlahiţa şi municipiul Miercurea Ciuc.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, rezultând cu 3 victime din care 1 încarcerată.

”Uneia dintre cele 3 victime i s-au aplicat manevre de resuscitare la faţa locului, ulterior fiind preluată de un echipaj SAJ cu medic. După acordarea primului ajutor calificat la faţa locului, celelalte două victime, conştiente, au fost preluate de către echipajele SMURD şi SAJ, toate fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, pentru investigaţii medicale amănunţite”, au mai transmis pompierii.

Poliţiştii încearcă să stabilească modul în care s-a produs evenimentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.