Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o pensiune din Borsec, judeţul Harghita, existând, la un moment dat, pericolul ca flăcările să se extindă la pădurea din apropiere. Ulterior, incendiul a fost localizat. O persoană a fost asistată medical, dar a refuzat să fie transportată la spital. În momentul izbucnirii incendiului, în pensiune se aflau trei persoane, care au reuşit să iasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Harghita, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare. Flăcările nu s-au propagat la pădure.

În momentul izbucnirii Incendiului, în interior se aflau 3 persoane, care s-au autoevacuat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Harghita a anunţat că un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o pensiune din localitatea Borsec.

Iniţial, acolo s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzilor de Intervenţie Corbu şi Topliţa, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, fiind chemate în sprijin Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Borsec şi Tulgheş.

FOTO: ISU Harghita
FOTO: ISU Harghita

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cu pericol de propagare la pădurea învecinată. O persoană a fost asistată medical de către paramedicii SMURD, însă, ulterior, a refuzat transportul la spital”, a arătat sursa citată.

De asemenea, în sprijin se deplasează şi autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamemtului de Pompieri Miercurea Ciuc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.