Un grav accident rutier s-a produs, duminică după amiază, pe drumul naţional 66, în Defileul Jiului, unde un bolovan desprins de pe un versant a căzut peste un autoturism şi a trecut prin parbriz. Echipe de salvatori din două judeţe au intervenit la faţa locului şi l-au scos pe şofer din maşină, acesta fiind în stop cardio-respirator. Bărbatul a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Conform Centrului Infotrafic din IGPR, bărbatul a decedat. În autoturism se mai aflau alţi 3 pasageri, care nu au fost răniţi. Drumul a fost degajat de bolovanul şi pietrele căzute de pe versant, traficul fiind reluat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române evenimentul s-a produs pe DN 66 - E 79, în Defileul Jiului, la kilometrul 117+900 de metri, în localitatea Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorjâ. 
„Un bolovan a căzut de pe versant pe un autoturism aflat în trafic, prin parbriz. Şoferul este inconştient, fiind efectuate manevre de resuscitare asupra sa”, transmit poliţiştii.
Pe scaunul din dreapta se mai afla o pasageră, care nu a suferit leziuni. 
La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia rutieră este complet blocată în zona accidentului.
La faţa locului au intervenit salvatori de şa ISU Gorj şi ISU Hunedoara.
Un incident similar a avut loc în luna martie, în Defileul Jiului, cun bolovan desprins de pe versant a lovit roata unei maşini aflate în trafic, însă atunci nu s-au înregistrat victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.