Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică, pe un drum judeţean din Braşov, după ce două maşini şi o căruţă s-au ciocnit. Cinci personae au fost rănite, între care trei minori. Pentru doi dintre copii, medicii au declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Pentru două persoane, cadrele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Braşov au prcizat că cei di minori aflaţi în stop cardio-respirator nu au putut fi salvaţi.

”Bilanţul victimelor:

- 2 minori de 3 ani şi 14 ani declaraţi decedaţi, fără răspuns la manevrele de resuscitare.

- 1 minor de 16 ani conştient, politraumatizat, preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

- 2 adulţi cu traumatisme cranio-cerebrale şi  traumatisme toracice,  preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital”, a precizat ISU Braşov.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În jurul orei 09:50, s-a produs un accident rutier între localităţile Târlungeni şi Budila, în care au fost implicate 2 autoturisme şi o caruţă. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 5 victime. Printre victime se numără şi 3 minori”, a transmis, duminică ISU Braşov.

Doi minori, cu vârste de 3, respectiv 14 ani se află în stop cardio-respirator, iar al treilea minor este conştient şi va fi transportat la spital de către un echipaj medical.

ISU Braşov intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi 4 ambulanţe SMURD.

De asemenea, la intervenţie participă şi un echipaj din cadrul Serviciul de Ambulanţă Braşov.

Traficul pe DJ 103 B ste complet blocat în zona accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.