Un bărbat a căzut, miercuri, pe o bandă transportoare de la Cariera Pinoasa, fiind rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Pacientul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. 
 
”A fost adus azi-noapte şi a rămas internat la Chirurgie 2. Starea sa este stabilă, nu s-a intervenit chirurgical pentru că nu a fost nevoie. Are mai multe traumatisme”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Sursa citată a precizat că pacientul a rămas internat pentru tratament şi supraveghere medicală.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 8 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o femeie de 54 de ani, din oraşul Rovinari, despre la faptul că într-o carieră minieră, din satul Pinoasa,  ar fi avut loc un accident de muncă. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce desfăşura activităţi de supraveghere a unei benzi transportoare de steril, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe banda transportoare”, a transmis, miercuri, IPJ Gorj. 
 
Sursa citatăm a precizat că bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
”În cauză s-a întocmit  dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, a mai precizat Poliţia. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.