Salvatorii din Giurgiu au intervenit, vineri după amiază, pentru căutarea unui tânăr de 17 ani care a dispărut în timp ce se scălda împreună cu mai mulţi prieteni. Scafandrii l-au scos pe băiat de pe fundul apei, iar medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Tânărul de 17 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe ambulanţă a declarat decesul.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Intervenţia are loc la Canalul Plantelor, autorităţile fiind alertate după ce tânărul de 17 ani, aflat la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni, a intrat în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă. 
Pompieri şi scafandri au fost mobilizaţi la faţa locului, unde a fost trimis şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă. 
Scafandrii l-au găsit pe băiat pe fundul apei şi l-au scos, fiind în stop cardio-respirator. La ora transmiterii acestei ştiri tânărului i se fac manevre de resuscitare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.