Pompieri şi poliţişti au intervenit duminică dimineaţă la un bloc din municipiu unde o femeie a ieşit pe balconul locuinţei, la etajul 3, de unde arunca diverse obiecte şi ameninţa că se aruncă şi ea în gol. Pompierii au reuşit să intre în locuinţă şi să preia femeia, care va fi dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii au reuşit să intre în locuinţa femeii care ameninţa că se aruncă în gol de la etajul 3 într un moment în care aceasta a intrat din balcon în casă.
Pompierii au folosit autoscara din dotare şi au intrat în balcon, apoi în casă, reuşind să o imobilizeze pe femeia care era extrem de agitată.
Ea a fost predată unui echipaj medical care o va transporta la un spital de psihiatrie.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, mai mulţi pompieri, dar şi poliţişti, au fost mobilizaţi la un bloc din municipiu unde o femeie de 40 de ani, cu ”agitaţie psiho-motorie” se afla pe balconul locuintei, la etajul 3, şi ameninţa că se aruncă.
 
Pompierii au fost solicitaţi de o vecină după ce femeia de la etajul 3 a aruncat iniţial cu mai multe obiecte de pe balcon, după care a ameninţat că se aruncă. 
La faţa locului s-au deplasat  2 autospeciale, un echipaj de salvare la înălţime şi o autospecială de descarcerare, pentru a interveni.
Femeia era singură în casă. Ea ar mai fi aruncat cu obiecte în stradă şi altă dată, însă acum ameninţă şi că se sinucide.
Poliţiştii au încercat să ia legătura cu soţul femeii, care se află la serviciu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.