Poliţiştii au fost sesizaţi că pe o stradă din Constanţa au fost trase focuri de armă şi, după cercetări, au stabilit că a fost implicat un adolescent de 16 ani care a tras cu un pistol cu bile pe care l-a cumpărat ilegal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: IPJ Constanţa a revenit asupra informaţiei iniţiale care anunţa că arma era deţinută legal. 
 
”În urma audierilor, a rezultat faptul că minorul ar fi achiziţionat ilegal arma, acesta fiind sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru achiziţionarea ilegală a acesteia, cu amendă în valoare de 1.005 lei, în baza Legii nr. 295/2004, pentru portul, folosirea şi transportul acesteia în alte condiţii decât cele prevăzute de lege, precum şi cu amendă în valoare de 145 lei, în baza O.U.G. 195/2002”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
UPDATE: IPJ Constanţa a precizat că poliţiştii au găsit arma pe care minorul de 16 ani a folosit-o în trafic. 
 
“A fost identificată şi ridicată, în vederea confiscării, arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o şi pe care o deţinea legal. Minorul a fost sancţionat contravenţional, în baza Legii nr. 295/2004, cu amendă în valoare de 1.005 lei, precum şi în baza O.U.G 195/2002, cu amendă în valoare de 145 de lei”, a mai anunţat IPJ Constanţa.
 
De asemenea, poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi, luni după-amiază, cu privire la faptul că pe strada Unirii din municipiul Constanţa, în urma unei altercaţii în trafic, un conducător auto ar fi tras cu o armă.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat un minor, de 16 ani.  
 
IPJ Constanţa a precizat că cercetările sunt în derulare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.