Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins conducând fără permis duminică seară, el refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor, care l-au urmărit în trafic şi au făcut uz de armă. El era căutat după ce, în ocotmbrie, a înjunghiat un bărbat într-un club din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei.
Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit.
Poliţiştii au continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical.
Bărbatul de 32 de ani a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie.  El nu deţine permis de conducere.
Surse din anchetă au declarat că este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, Albert.
El a fost dus la Timişoara, unde, în octombrie, a înjunghiat un bărbat de 29 de ani.
Victima sa le-a povestit atunci poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială şi nu a rămas internat în spital.

Albert Balint a fost condamnat, în trecut, la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

În ceea ce îl priveste pe tânarul înjunghiat, şi el are probleme cu legea. La scurt timp după incidentul din club, Alex Cojocaru a fost vizat, alături de Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope, într-un dosar de trafic de droguri şi cămătărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.