O femeie a fost luată de ape, sâmbătă după-amiază, în satul Albeşti Ungureni din judeţul Argeş, după ce a încercat să traverse un pârâu pe o punte improvizată, ea fiind scoasă de localnici. Femeia era în stop cardio-respirator, dar în urma manevrelor de resuscitare are activitate cardiacă, fiind transportată la spital. Ulterior, femeia a murit. Poliţia Argeş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit IPJ Argeş, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că o femeie ar fi căzut în albia unui pârâu din localitatea Albeştii de Argeş şi ar fi fost luată de ape. Astfel, acolo s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş şi pompieri.

”Femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezenta semne vitale. Echipajele medicale specializate au efectuat manevre de resuscitare şi au transportat-o la spital. Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, femeia, de 55 de ani, din Albeştii de Argeş, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, şi ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un localnic, la aproximativ 2 km, în aval”, a arătat sursa citată.
 
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au fost solicitate să intervină, sâmbătă, în cazul unei femei luate de apă, în localitatea Albeşti de Argeş, satul Albeşti Ungureni.

La sosirea acestor, femeia fusese scoasă din apă de localnici.

Ea era în stop cardio-respirator şi un echipaj SMURD a început manevrele de resuscitare, în sprijin venind şi un echipaj de la Ambulanţă.

Ulterior ISu Argeş a anunţat că femeia are activitate cardiacă şi este transportată la spital de către un echipaj mixt SMURD - SAJ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.