O femeie în vârstă de 32 de ani, refugiată din Ucraina şi care era cazată într-un centru administrat de Primăria Braşov a fost dată dispărută, după ce a plecat din centru joi seară iar de atunci nu a mai fost văzută. În cursul serii, Poliţia a anunţat că persoana căutată a fost găsită şi că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Poliţia judeţeană Braşov anunţă, duminică seară, că persoana căutată a fost găsită şi că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Poliţia judeţeană Braşov a făcut publice, duminică după amiază, datele ucrainencei în vârstă de 32 de ani. Femeia a plecat joi seară din centru refugiaţi amenajat de Primăria Braşov, iar de atunci nu a putut fi contactată, telefonul ei fiind închis. 
 
„Poliţiştii Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că MALETS ANTONINA, în vârstă de 32,  cetăţean ucrainian, cazată în Centrul pentru Primire Refugiaţi C.A.T.T.I.A., a  plecat voluntar din centru in data de 12.01.2023, in jurul orei 22.00, dar nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 50 kg, constituţie astenica, faţă ovală, ochi căprui, par vopsit în nuanţa portocaliu, tunsa până la nivelul umerilor. Nu sunt disponibile informaţii legate de obiectele vestimentare pe care le purta la momentul plecării”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.
 
Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la femeia dată dispărută  sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.