O explozie s-a produs joi după-amiază într-o clădire din Timişoara, un bărbat fiind prins sub dărâmături, de unde a fost scos şi predat conştient echipei medicale. Până la finalizarea intervenţiei, opt persoane din imobilele învecinate au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Până la finalizarea intervenţiei, din imobilele învecinate au fost evacuate 8 persoane. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale", a transmis ulterior ISU Timiş. 
 
La locul exploziei s-a deplasat şi echipajul CBRN pentru a efectua măsurători.
 
De asemenea, a fost solicitată şi o echipă de inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii Timiş
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La ora 17:46, am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane blocată sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături”, anunţă ISU Timiş.
 
Pompierii au intervenit de urgenţă pentru extragerea victimei şi au predat-o conştientă unui echipaj medical SAJ sosit la faţa locului.
 
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş
 
Un echipaj format din 18 pompieri a intervenit de urgenţă cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare şi un echipaj SMURD. 
 
Din primele informaţii, e vorba doar despre o victimă, persoana blocată sub dărâmături.
Echipajele fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauza producerii exploziei şi pentru a asigura zona.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.