O butelie a explodat, luni, într-o localitate din judeţul Harghita, deflagraţia fiind urmată de incendiu. Două persoane – soţ şi soţie - au murit. Un băiat de 13 ani a încercat să-şi salveze bunicii şi a suferit mai multe arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Pompierii au precizat că incendiul a fost lichidat. 

”Au ars cca 20 mp de la parterul casei, din suprafaţa totală a casei, de aproximativ 150 mp”, a transmis ISU. 

Pompierii au precizat că bărbatul care a decedat avea 60 de ani, iar femeia 50. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Explozie de butelie, urmată de incendiu, în localitatea Livezi. S-au  deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, precum şi 2 echipaje SAJ, din care unul cu medic”, a transmis, luni, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă la parterul casei de locuit cu etaj.

”Din nefericire, sunt 2 victime decedate de sex masculin şi feminin. Nepotul victimelor, în vârstă de 13 ani, a încercat să-şi salveze bunicii din incendiu şi prezintă arsuri de gr. I şi II pe cca 35-40% din suprafaţa corpului”, a mai transmis ISU.

Copilul a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la UPU Miercurea Ciuc, iar pompierii acţionează pentru localizarea şi stingerea incendiului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.