Două tramvaie s-au ciocnit, vineri după-amiază, la Craiova, iar în urma accidentului un bărbat şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Reprezentanţii societăţii de transport în comun au arătat că impactul a avut loc în urma unei probleme tehnice apărută la staţia de încărcare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Regia Autonomă de Transport (RAT) Craiova a anunţat că accidentul în care au fost implicate cele două tramvaie a fost cauzat de o problemă tehnică.  
 
”RAT Craiova vă aduce la cunoştinţă faptul că, în jurul orei 16:00, pe Strada Calea Severinului zona Auchan Craioviţa, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două tramvaie, motiv pentru care circulaţia pe linia de tramvai a fost blocată. Menţionăm că ciocnirea celor două tramvaie a fost generată de o problemă tehnică apărută la staţia de încărcare numărul 2 ce a dus la întreruperea tensiunii de alimentare la firul de contact. Circulaţia pe linia de tramvai este asigurată cu autobuze”, a transmis RAT Craiova.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis că poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că, pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, a avut loc un accident rutier.
 
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că în eveniment au fost implicate două tramvaie ce se deplasau către centrul minicipiului Craiova. În urma evenimentului rutier, doi pasageri, un bărbat şi o femeie, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital”, a anunţat IPJ Dolj.
 
Sursa citată a menţionat că cei doi vatmani au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.